5 syytä antaa autosi vuokralle

Renting out your car

Mitkä ovat 5 syytä vuokrata autosi? Henkilökohtaisen auton omistaminen on mukavaa, mutta se on myös hyvin kallista. Auton omistaminen on asumiskulujen ohella suurin kotitalouksien kuluerä. Mutta mitä jos tekisit autostasi menoerän sijasta tuloerän? Oletko ajatellut, että voisit ansaita autollasi rahaa?

5 syytä antaa autosi vuokralle:

1.Säästä kuukausikuluissa

Oman auton omistaminen tuo mukanaan useita kuukausittaisia menoeriä, mm. polttoaine, parkkeeraus, vakuutus ja huolto. Voit alentaa näitä kuluja, tai jopa ansaita ne takaisin täysimääräisinä, vuokraamalla autoasi muille. Jos esimerkiksi työskentelet kaupungin keskustassa, joudut todennäköisesti maksamaan autosi parkkeeraamisesta. Miksi et siis muuttaisi näitä parkkimaksuja kerryttäviä tunteja ajaksi, jolloin autosi tienaa sinulle rahaa tien päällä?

2.Tienaa ylimääräistä

autolevi

Kuukausikulujen kattamisen lisäksi auton vuokraaminen muille tuo sinulle ylimääräisiä tuloja. Keskimäärin Autoleviä käyttävät auton omistajat tienaavat 200€ kuukaudessa, mikä on aika mukava lisä kuukausipalkkaan. Tällä ylimääräisellä rahalla voit päästä lähemmäksi unelmiasi – halusit sitten matkustaa etelään, ostaa mökin tai uuden ajoneuvon.

3.Autosi on käyttämättä 92% ajasta

autolevi

Tilastojen mukaan auton omistaja käyttää autoaan keskimäärin vain 2 tuntia päivässä. Loppuajan – eli 22 tuntia vuorokaudessa – auto seisoo käyttämättömänä. Tämä tarkoittaa sitä, että keskivertokuukaudessa auto on käyttämättä 27 päivää vastaavan ajan. Auton vuokraaminen muille silloin kun et itse tarvitse sitä on turvallisen palvelun kautta paitsi järkevää, myös tuottoisaa.

4.Turvallinen ympäristö ja kaupunki

Autojen jatkuvasti kasvava määrä kaupungeissa on vakava ongelma. Mitä enemmän autoja on, sitä enemmän ruuhkia ja saasteita kaupungeissa on samalla, kun parkkipaikkojen riittävyys laskee. Jakamalla autosi helpotat ruuhkia, pidät ilman puhtaampana ja jätät muille kyynerpäätilaa autoteillä. Lisäksi autat ihmisiä, joilla ei ole omaa autoa, hoitamaan sellaisia jokapäiväisiä asioita, joissa auto on välttämätön.

5.Tapaat uusia ihmisiä

autolevi

Jakamistalouden nauttima suosio kasvaa jatkuvasti. Lähitulevaisuudessa jokainen saattaa löytää täydellisen vuokra-autonsa aivan kulman takaa, omasta naapurustostaan. Tämä tarkoittaa sitä, että sinä autonomistajana saat mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä, jotka asuvat lähelläsi. Ehkä jopa ystävystyt jonkun sellaisen naapurisi kanssa, johon tutustut vuokraamisen kautta?

Älä siis pelkää autosi vuokraamista. Autolevi tarkistaa jokaisen auton vuokraajan ja vuokralle antajan taustat ja luo vuokrauksesta virallisen sopimuksen vuokraajan kanssa. Lisäksi sinulla auton omistajana on oikeus hylätä vuokrapyyntö jos et pidä vuokraajaa luotettavana. Kokeile Autolevin helppokäyttöistä ja turvallista palvelua jo tänään.

Lisää auto rekisteriimme! Selaa autoja

Autolevi on luotettava autojen vertaisvuokrauksen markkinapaikka.

Liity mukaan jo tänään!

Otsingu teostamiseks on vajalik märkida asukoht!

Saan aru ×