5 vinkkiä tehokkaan ilmoituksen laadintaan.

Hinta on yksi keskeisimmistä asioista, joilla pystyy vaikuttamaan vuokrailmoituksen tehokkuuteen ja varauspyyntöjen määrään. Hinta ei toki aina ratkaise kaikkea! Korkealaatuiset kuvat, hyvin laadittu ilmoitus sekä ilmoituksen sisällön kattavuus ovat tekijöitä, jotka tekevät auton omistajasta ja autosta luotettavan. Hyvässä valossa ja oikeista kuvakulmista otetut kuvat houkuttelevat ja saavat aikaan tilanteen, jossa ilmoitus vastaa todellisuutta ja tämä heijastuu suoraan vuokrakokemukseen ja asiakkaiden palautteisiin! Tee siis vuokrailmoitukesi huolella – se kannattaa aina! Olemme myös keränneet sivuillemme ammattikuvaajien antamia vinkkejä, jotta käyttäjämme voisivat luoda mahdollisimaan hyviä ilmoituksia.

Auton kuvaamisessa on suositeltavaa noudattaa 5 yksinkertaista vaihetta:

 • Viimeistele auton kunto ulkoa ja sisältä ennen kuvausta.
 • Valitse sopiva kuvauspaikka ja selkeä ympäristö.
 • Valitse kuvausaika.
 • Valitse edustavat kuvakulmat.
 • Leikkaa tarvittaessa kuvia, mutta jätä kuvankäsittely vähäiseksi.

  1. Valmistele auto kuvausta varten. Tämä on ensimmäinen ja tärkein askel. Auton tulee olla niin puhdas kuin mahdollista. Likainen auto antaa huolimattoman ja huonon vaikutelman. Tämä pätee sekä auton ulkonäköön että sisäiseen puhtauteen. Pieni pöly ei näy kuvassa, joten siihen ei tarvitse käyttää liikaa aikaa. Älä unohda renkaita – renkaidenkin puhtaus näkyy kuvissa. Lisäksi autosta tulisi poistaa kaikki ylimääräinen tavara, kuten. rullaluistimet, kannettava grilli jne. Esimerkiksi kitara voi olla hauska lisä, mutta muista että vuokraaja on kiinnostunut autostasi.

  Valmistele auto sisältä. Valojen tulee toimia ja kaikkien merkkivalojen on hyvä näkyä. Valojen toimivuus viestii laitteiden toimivuudesta sekä auton hyvästä kunnosta. Turvallisuus on myös erittäin tärkeää ja sen puuttuminen ilmoituksesta saattaa vähentää vuokrapyyntöjä. Muista, että auton puhtaus on erittäin tärkeää. Ilmanraikastin ja pehmeät vaaleanpunaiset nopat ovat viimeinen silaus. Kaikki istuimet kannattaa asettaa samaan asentoon ja ohjauspyörä keskelle. Ja Wau!

  2. Valitse sijainti kuvausta varten. Mainosten ja muiden kylttien ei ole hyvä näkyä ilmoituksessa, joten valitse mieluiten yksinkertainen ja neutraali tausta. Hyvä kuvauspaikka on esim. talon seinusta tai rauhallinen asfalttitie. Muistathan kuitenkin, että auton merkki ja auto ovat tärkeimpiä kuin taustalla näkyvät kauniit rakennukset tai auringonlasku. Puita ja johtoja tulisi välttää, sillä ne luovat heijastuksia ja varjoja kuviin.

  3. Valitse aika. Kokenut kuvaaja saa jokaiseen kuvaan eloa, mutta hyvissä valaistusolosuhteissa hyvien kuvien saaminen on helpompaa. Hieman pilvinen taivas antaa ihanteellisen valaistuksen, sillä autoon ei kohdistu suoraa auringonvaloa eikä voimakkaita varjoja. Paras aika kuvien ottamiseen on aikainen aamu tai juuri ennen auringonlaskua.

  4. Vaihtele kuvakulmia – näin saat luotua selkeän yleiskuvan autosta. Suositeltavaa on ottaa kuva kaikista auton neljästä kulmasta. Noin metrin etäisyys on paras – näin vältät vääristymiä.

  5. Vältä kuvien käsittelyä! Vaikka kuvien leikkauksesta voi olla apua, on parempi jättää kuva mahdollisimman alkuperäiseksi. Asiakastyytyväisyys riippuu pitkälti auton todellisesta kunnosta, joka tulee näkyä ilmoituksessa. Siksi, kuvien tulee olla realistisia eikä niitä kannata paljoa käsitellä.

sergeizjuganov_MG_6517-1024x683

sergeizjuganov_MG_6521-1024x520

sergeizjuganov_MG_6525-1024x683

sergeizjuganov_MG_6533-1024x683

sergeizjuganov_MG_6539-1024x683

sergeizjuganov_MG_6544-1024x683

Tervisin,

Autolevi

SELAA AUTOJA

Autolevi on tunnistettu ja luotettava markkinapaikka vuokrata ajoneuvoja yksityisiltä ihmisiltä yksityisille ihmisille.

Aloita tänään

Autolevi Instagramissa
Seuraa »
×