Autolevin vinkit Helatorstain sekä Äitienpäivän viettoon!

Helatorstai on tapansa puolesta ollut kaikille vapaa päivä, minkä yhteydessä sitä seuraava perjantai on otettu palkattomaksi lomapäiväksi matkailun mahdollistamiseksi. Me Autolevillä halusimme listata muutamia loistavia Helatorstai sekä Äitienpäivän viikonlopun matkakohteita. Vielä ehtii varata autoja meiltä ja nauttia lomasta.

Kevään viimeinen laskettelu reissu Leville

Vielä ehtii Leville Äitienpäivä viikonlopuksi- Levi on valittu vuoden 2016 hiihtokeskukseski ja nyt on viimeinen mahdollisuus nauttia lumesta ja talviselsta auringosta. Majoitus alkaen 15€/ vrk / hlö.

levi-996271_1920

http://www.levi.fi

Ahvenanmaa kutsuu

Kaunis Ahvenanmaa herää aina eloon ja houkuttelee turisteja niin Suomesta ja Ruotsista sekä muulta maailmasta. Monelle suomalaiselle Ahvenanmaa ei ole vielä tuttu matkailun puolesta. Kaunis saari tarjoilee upeita lomamökkejä kevään ja kesän matkailijoille sekä edullisia hotelli vaihtoehtoja. Saarella on helpointa matkailla omalla autolla etäisyyksien vuoksi.

http://www.visitaland.com/fi/

Rentouttava kylpyläloma

Äitienpäivä ja Helatorstai kylpylässä on mitä ihanin tapa yllättää äiti tärkeänä viikonloppuna. Kylpyläloma yhdistää koko perheen juhlimaan äitiä ja nauttimaan yhteisestä perheenkeskisestä ajasta. Kylpyläloma pitää sisällään kylpylässä ja saunamaailmassa rentoutumista, äitienpäivä lounaan nauttimista sekä kenties hemmotteluhoidon äidille

love-romantic-bath-candlelight

http://www.holidayclubresorts.com/fi/tarjoukset/juhlapyhatarjoukset/helatorstain-pitka-viikonloppu/

Airbnb & Autolevi- vuokraa asunto, vuokraa auto!

Tutkimme Suomen upeita Airbnb majoituskohteita, jos vielä löytyi upeita vapaa-ajanasuntoja sekä kaupunki koteja vuokrattavaksi tulevalle viikonlopulle. Pistäydy saaristoon nauttimaan rauhasta tai tutustunut täysin uuteen kaupunkiin kotimaassa.

dock-918967_1920

https://www.airbnb.fi/s

Mökki kesäkuntoon

Tuleva viikonloppu on myös kesäkauden aloittelua ja nyt jos viimeistään kannattaa laittaa kesämökki kuntoon! Suuret kodin sekä kesämökin rakennuskaupat ovat aloittaneet alennusmyyntinsä- nyt kannattaa pistäytyä

PS. Pappatunturit ovat saapuneet kauppatorille ilahduttamaan ohikulkijoita!

image2
Ihanaa viikonloppua!
-Autolevi

Autolevi on tunnistettu ja luotettava markkinapaikka vuokrata ajoneuvoja yksityisiltä ihmisiltä yksityisille ihmisille.

Aloita tänään

Autolevi Instagramissa
Seuraa »
×