Instagram kilpailu: Aja mitä vain autoa ilmaiseksi

FB cover FI

Instagram kilpailu: Voita autovuokrausta 100€ arvosta !

Kuvittele maailma, missä astut ulos kodistasi ja näen sen olevan täynnä mahdollisuuksia. Näetkö tuon Pontiac Firebirdin vuodelta 1969? Tai tuon Volkswagenin, joka on täydellinen roadtripille? Tai kivan Citröen Berlingo, joka on juuri käytettävissäsi kun olet muuttamassa? Auto minkä kuvittelet on käytettävissäsi.

Tämä tilanne ei ole niin kaukana todellisuudesta kuin kuvittelet. Kuukauden ajan, olemme kutsuneet sinut unelmoimaan kanssamme. Ideat ja unelmointi tulee palkinnon kanssa.

  1. Näet auton jota haluaisit ajaa- ota kuva autosta ja lataa se Instagram:iin käyttäen hästagiä #autolevi #instacontest.
  2. Tarkista, että olet rekisteröitynyt käyttäjänä Autolevi palveluun.
  3. Ja se oli siinä – Olet osallistunut Instagram kilpailuumme ja voit voittaa autovuokrausta 100€ arvosta! Minkä auton halua, milloin vain tarvitset, voittajana sinulle on mahdollisuus saada vuokraus alkamaan koska vain!

Ja ethän unohda- Osallistumalla kilpailuun vaikutat panoksellasi ympäristön puhtauteen. Tutkimukset ovat todistaneet, että jokainen jaettu auto vaikuttaa 15 auton poistumiseen kaduilta. Tee hyvää ja mahdollista ajo unelmiesi autolla!

Kilpailu: 21. Kesäkuuta-21.Heinäkuuta

Palkinto: Autovuokrausta 100€ edestä Autolevin palvelussa.  Auto sekä vuokrauksen ajankohta on voittajan päätettävissä. Palkinto on voimassa 21.7.2017 ja sen voi lunastaa kaikissa Autolevin palvelua tarjoavissa maissa: Virossa, Suomessa tai Latviassa.

Voittaja: Voittaja valitaan arpomalla, joten karma päättää.

Muuta: Sallimme samalta henkilöltä useamman osallistumisen kilpailuun. Jotta voit osallistua, sinun tulee rekisteröityä Autoleviin.

Autolevi on tunnistettu ja luotettava markkinapaikka vuokrata ajoneuvoja yksityisiltä ihmisiltä yksityisille ihmisille.

Aloita tänään

Autolevi Instagramissa
Seuraa »
×