Kattaako autovakuutukseni vertaisvuokrauksen?

Turvallisuus on olennainen osa vertaisvuokrausta. Auton vuokraajan vakuutuksen tulisi kattaa auton vuokrauksen aikana sattuneet vahingot.

Autovakuutus autolevi suomi

Varmistuaksesi siitä, että autovakuutuksesi kattaa vertaisvuokrauksen, tulee sinun käydä läpi sopimusasiat vakuutusyhtiösi kanssa. Jos autovakuutuksesi on IF-vakuutusyhtiöllä, voit vuokrata autosi 30 päiväksi vuodessa ilman mitään lisätoimia tai ilmoitusta. IF on siis ratkaissut asian asiakkailleen varsin helposti. 

IF:n autovakuutuksella auton omistajat voivat vuokrata kulkuneuvojaan vaivattomasti: heidän ei tarvitse kertoa tästä erikseen vakuutusyhtiölle eikä se vaikuta itse vakuutuksen hintaan. Auton vuokrauksen aikana vähennyskelpoinen osuus on vähintään 1000 euroa, ja tämän voi aina varmistaa olemalla suoraan yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön.

Jos et satu olemaan IF:n asiakas, suosittelemme kontaktoimaan omaa vakuutusyhtiötäsi asiasta. Tällöin saat tietää, onko autojen vertaisvuokraus jo valmiiksi osana autovakuutustasi tai olisiko sellaista mahdollista oman vakuutusyhtiösi kautta saada. IF:n tarjouksen auton vertaisvuokrausvakuutukseen saat Autolevin kautta.

Kysy tarjousta meiltä ja vertaa sitä oman vakuutusyhtiösi tarjoamaan vertaisvuokrausvakuutukseen!

Pyydä vakuutustarjousta: info@autolevi.fi

 

Lisää auto rekisteriimme! Selaa autoja

Autolevi on luotettava autojen vertaisvuokrauksen markkinapaikka.

Liity mukaan jo tänään!

Otsingu teostamiseks on vajalik märkida asukoht!

Saan aru ×