Miksi ihmiset vuokraavat auton Autolevin kautta?

Vuokraajat vuokraavat autoja monista eri syistä, ja tässä blogikirjoituksessa käymme läpi näistä syistä kahdeksan tyypillisintä syksyllä teettämämme kyselyyn saamiemme vastausten perusteella.

1.Pitkät ajomatkat

Volkswagen Passat 2011

Puhuimmepa sitten ajamisesta Suomessa tai ulkomailla, suurin osa autoista vuokrataan pitkiä matkoja varten. Auton vuokraajista monet ovat joutuneet tilanteeseen, joissa heidän oma ajoneuvonsa ei ole mukavin mahdollinen, kun puhutaan pitkästä taipaleesta, ja he etsivät ongelmaan kätevää ratkaisua Autolevistä. Viime syksyn tilastojen mukaan tämä oli vuokraussyistä tyypillisin (34%).

Katso autot, jotka voidaan ajaa ulkomaille TÄNNÄ.

 

2.Päivitäiset matkat


Hyundai I20 2018

Lasten koulumatkat, työmatkat, päivittäisten ostosten teko ja niin edelleen. Päivittäiset matkat ovat toisiksi yleisin syy sille, miksi ihmiset vuokraavat auton Autolevistä. Tyypillinen vuokra-aika päivittäisille matkoille on noin viikko.

 

3.Vara-auto


Peugeot 206 2006

Sattuiko sinulle kolari, jäikö autosi tienposkeen tai tuliko talvi liian aikaisin omalle ajokillesi? Tilastojemme mukaan vara-auton tarvitseminen on vuokraussyistä kolmanneksi yleisin. Tapaturmia voi sattua kelle vain, ja Autolevistä saa uuden vuokra-auton helposti ja nopeasti. Ainakin 12% vuokraajistamme tarvitsi vara-autoa muutaman päivän ajan.

4.Tavaran kuljettaminen ja muutto


Citroen Jumpy 2017

Isot tavarat ja pienet autot eivät sovi yhteen. Vaikka sinulla olisi iso farmari- tai henkilöauto, se jää silti auttamattoman pieneksi jos sinun täytyy kuljettaa sohva tai ruokapöytä. Tätä tarkoitusta varten tarvitset pienen pakettiauton tai jopa sitäkin suuremman ajoneuvon, ja 8% Autolevin käyttäjistä löyti etsimänsä Autolevistä. Vuokra-aika muutolle tai suurten esineiden kuljettamiselle on yleensä puolitoista päivää.

5.Loma-matkaLand Rover Discover 2013

7% vuokraajistamme sanoi, että lomailu syksyllä on myös mahdollista. Yleensä loma-matkaa varten auto vuokrataan kolmeksi päiväksi. Vuokralle otettiin kaikkea pienen auton ja karavaanin väliltä niin Suomessa kuin ulkomailla ajamista varten.

6.Työmatkat


Audi A7 2012

Asialliset hommat täytyy hoitaa ja joskus työmatkaa varten tarvitsee vuokra-auton. Jos matkustat Suomessa esimerkiksi työtapaamiseen tai uuden projektin vuoksi, Autolevillä on paljon erinomaisia autoja tarjolla matkan tekoa varten. Tämän vaihtoehdon valitsi 5% vuokraajista.

7.Taksin ajaminen

Auton omistajat vuokraavat autoaan myös Boltin tai Uberin kautta. Myös vuokraajat käyttävät näitä palveluita hyödykseen ja yleensä he vuokraavat auton noin viikoksi pitääkseen asiakkaansa tyytyväisinä.

8.Erikoistilaisuus

 


Tesla Model 3 Performance 2019

Häät tai retrosynttärit eivät ole ongelma. Löydät valikoimastamme niin avoautoja kuin vanhempiakin maantien kuninkaita, joilla todella erotut joukosta. Keskimäärin vuokra-ajaksi valittiin yksi päivä, mutta tuona aikana syntyneet muistot ovat tietysti ikuisia.

Lisää auto rekisteriimme! Selaa autoja

Autolevi on luotettava autojen vertaisvuokrauksen markkinapaikka.

Liity mukaan jo tänään!

Otsingu teostamiseks on vajalik märkida asukoht!

Saan aru ×