Miten Autolevi toimii?

man-holding-iphone-in-his-car-picjumbo-com

Tässä artikkelissa pyrimme kertomaan, miten Autolevi toimii, alkaen varauksen tekemisestä vuokrauksen päättymiseen ja arvostelun jättämiseen. Haluamme korostaa erityisesti sitä, miten Autolevi eroaa perinteisistä autovuokraamoista, kuten Sixstistä ja Aviksesta. Vaikka perinteistä vuokrausta tarjoavat yritykset vaativat varauksen tekemiseen vähemmän klikkaukksia, joutuu vuokraaja käyttämään paljon aikaa sopimusten laadintaan ennen auton vuokraamista ja sen päätyttyä.

Vuokrataksesi auton kauttamme, sinun tulee rekisteröityä palveluumme. Näin voimme käsitellä ensimmäisen Autolevi-varauksesi.

1. Valitse sopivin auto ja lähetä varauspyyntö.

  • Kun olet valinnut auton ja teet varauspyyntöä, muista lukea huolellisesti auton omistajan antamat tiedot. Omistaja on saattanut antaa tarkentavia tietoja vuokrauksesta, kuten noutoaikataulun tai tietoa auton saatavuudesta.
  • Mikäli et ole erittäin kokenut kuljettaja, suosittelemme vuokraamaan auton, missä on KASKO
  • Suosittelemme lähettämään varauspyyntöjä 3-4 eri autonomistajalle, sillä osa omistajista saattaa tarvita autoa itse pyytämälläsi ajanjaksolla. Varauspyyntöjen lähettäminen on ilmaista ja maksat ainoastaan vuokrauksesta.

2. Auton omistaja saa jokaisesta varauspyynnöstä tiedon tekstiviestillä ja voi päättää itse, hyväksyykö hän varauksen vai ei.

3. Auton vuokraaja saa tiedon tekstiviestillä siitä, onko omistaja hyväksynyt tai hylännyt varauspyynnön.

Mikäli omistaja hylkää varauksen, on hänen annettava hylkäämiselle syy. Yleisin syy on, että omistaja tarvitsee auton omaan käyttöönsä varauspyynnön ilmoittamana aikana. Vuokraaja näkee kaikki omat tekemänsä varauspyynnöt ja onnistuneet vuokraukset ohjauspaneelista.

4. Kun varauspyyntö on hyväksytty, maksa vuokraus Autolevi-palvelun kautta.

Kun varauksen maksu on suoritettu, suosittelemme lukemaan vuokrausopimuksen huolellisesti. Vuokraajan ei tarvitse tulostaa sopimusta, sillä sopimus muodostuu ja astuu voimaan automaattisesti.

Kaikki ylimääräiset kulut sisältyvät vuokrauksen hintaan, kuten takuumaksut, joita osa perinteisistä autovuokraamoista edellyttävät. Vuokraajan ei siis tarvitse huolehtia näistä maksuista. Auton omistaja vastaanottaa vuokrauksesta ansaitsemat tulot aina vuokrauksen jälkeisen kuun alussa.

5. Sovi tapaamispaikka autonomistajan kanssa ja muista vuokraukseen liittyvistä yksityiskohdista.

6. Nouda auto sovittuna aikana.

Noutaessasi auton, voit allekirjoittaa vuokraussopimuksen ja täyttää auton kunnosta kertovan lomakkeen. Nämä lomakkeet suojaavat vuokraajaa ja auton omistajaa mahdollisia väärinkäsityksiltä, mitä voi sattua vuokrauksen aikana.

7. Palauta auto sovittuun paikkaan sovittuna aikana.

Mikäli tarvitset lisäaikaa vuokraukselle, voit aina tehdä uuden vuokrapyynnön samalle autolle. Uusi vuokraus tulee olla hyväksytty ja maksettu ja lisäaika omistajan kanssa sovittu.

8. Jätä palautetta ja kerro kokemuksestasi.

Palautteen jättäminen on erityisen tärkeää, sillä palautteet auttavat seuraavia vuokraajia vuokrauksen tekemisessä. Me Autolevillä arvostamme rehellistä ja yksityiskohtaista palautetta asiakkailtamme. Pyydämme myös auton omistajia arvioimaan vuokraajat ja vuokrakokemukset.

 

Autolevi on tunnistettu ja luotettava markkinapaikka vuokrata ajoneuvoja yksityisiltä ihmisiltä yksityisille ihmisille.

Aloita tänään

Autolevi Instagramissa
Seuraa »
×