Vinkkejä 5 tähden autovuokraukseen

Kuinka autosta saa paremman vuokrahinnan? Autolevin vuokraajat valitsevat auton paitsi ajoneuvon ominaisuuksien, myös siitä aiemmin jätettyjen palautteiden ja vuokranantajan vastausprosentin ja -nopeuden perusteella. Positiivisella palautteella ja arvosteluilla voit myös ansaita autollesi paikan Autolevin hakukoneen ensimmäisten tulosten joukossa. Mikä on viiden tähden vuokrakokemuksen salaisuus?

1. Lisää useita kuvia

Tiesitkö, että niitä ajoneuvoja joista on lisätty kuusi kuvaa, vuokrataan kolme kertaa useammin kuin muita autoja? Valitse sellaisia valokuvia, joissa autosi näkyy sivuilta, edestä, takaa ja sisältä. Kuvaa myös takakontti. Valokuvat kannattaa ottaa aurinkoisena päivänä ja sellaisessa paikassa, jossa autosi erottuu edukseen. Voit lukea lisää vinkkejä hyvin valokuvien ottamiseen TÄÄLLÄ.

Lisää autosi profiiliin mahdollisimman paljon tietoa autosta. Yksityiskohtaisen kuvauksen kirjoittaminen luo vuokraajalle turvallisen mielen ja saa auton kuulostamaan ainutlaatuiselle. Kuvaile ajoneuvoasi rehellisesti; näin vuokraajien odotukset ovat realistiset ja saat todennäköisemmin positiivista palautetta.

2. Kommunikoi nopeasti ja sulavasti

Kun vuokraaja on maksanut vuokrauksen, lähetä heille viesti Autolevin kautta ja anna lisätietoja auton luovutusajasta ja -tavasta. Vuokraajaa kannattaa myös kiittää juuri sinun autosi valitsemisesta. Kerro heille, että tulet luovuttamaan auton puhtaana ja täydellä tankilla.

Vastaa vuokraajan kysymyksiin aina mahdollisimman nopeasti myös heidän matkansa aikana – hyvä viestintä johtaa hyvään palautteeseen. Vuokraajalla saattaa olla kysymyksiä tai huolia, ja hän arvostaa varmasti sitä, että haluat selvittää ongelmat nopeasti. Ihmiset muistavat sen, kuinka nopeasti ongelma ratkaistiin, eivät itse ongelmaa.

3. Jokainen lisävaruste on plussaa

Täyden tähtiluokituksen saat tarjoamalla lisämukavuuksia. Hanki autoosi kännykkäteline, jotta reittiohjeiden seuraaminen puhelimesta on helppoa, USB-laturikaapeli puhelimen akun lataamiseen ja vaikkapa kosteuspyyhkeitä; ne ovat fiksu sijoitus erityisesti, jos haluat saada autosi takaisin siistinä.

Autolevin kaikkein suosituimmat autonomistajat ovat tarjonneet asiakkaidensa käyttöön esimerkiksi sateenvarjon, kokoelman CD-levyjä ja mukavan piknik-huovan. Eräs sivuston positiivisimmista asiakaspalautteista johtui osittain autossa olleesta ensiapulaukusta. Lisää autoosi aina mahdollisimman monta lisäominaisuutta.

4. Siisti ja luotettava auto

Olet ehkä huomannut, että kunnon siivous saa autosi näyttämään monta vuotta ikäistään nuoremmalta. Vuokraajat arvostavat siistiä autoa. Pese autosi ennen kuin annat sen vuokralle, pidä sen sisätilat siisteinä ja puhdista jalkatilojen matot. Luovuta auto täydellä tankilla ja ilmaise vuokraajalle selvästi, että auto tulee palauttaa sinulle samassa kunnossa.

Varmista, että konepellin alla kaikki hyrrää kuten pitääkin ja tarkista ajoneuvosi usein. Älä epäröi pyytää palautetta vuokraajiltasi – mahdollisten ongelmien selvittäminen myöhemmin on helpompaa, kun saat palautteen tuoreeltaan. Vaikka auton jokin tietty ominaisuus ei vaikuttaisikaan sen ajettavuuteen, kerro siitä silti vuokraajille; näin he tietävät mitä odottaa eikä ikäviä yllätyksiä pääse tapahtumaan.

5. Sitoutuminen

Sitoutuminen erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoamiseen – sellaiseen, jonka itsekin haluaisit vuokraajana kokea – on erinomaisen vuokrakokemuksen kulmakivi. Pidä vuokrauskalenterisi päivitettynä ja vältä viimetipassa tehtäviä peruutuksia.

 

Lisää auto rekisteriimme! Selaa autoja

 

Autolevi on luotettava autojen vertaisvuokrauksen markkinapaikka.

Liity mukaan jo tänään!

Otsingu teostamiseks on vajalik märkida asukoht!

Saan aru ×