Yritys

Mikä on Autolevi ?

Autolevi on autojen vertaisvuokraamiseen erikoistunut yritys. Palvelussamme yksityiset ihmiset vuokraavat omia ajoneuvojaan toisille yksityisille ihmisille. Vuokraaminen on kilpailukykyistä verrattaen perinteiseen  autonvuokraamiseen. Lisäksi auton omistajat ansaitsevat lisätuloja vuokraamalla autojaan Autolevin kautta.

Idea

Idea syntyi jo monta vuotta ennen Autolevin toiminnan aloittamista. Jouluna 2012 nykyisenlainen ajatus Autolevistä alkoi muodostua. Vahva IT-osaaminen yhdistettynä yrittäjähenkisyyteen mahdollisti palvelun tuottamisen ja tarinan alkamisen.

Tänä päivänä Autolevillä on käyttäjiä Baltiassa ja Suomessa. Jatkuva kasvumme on todiste palvelun tarpeellisuudesta. Yhdessä käyttäjiemme kanssa olemme mahdollistaneet palvelun kansainvälistymisen ja tunnettuuden lisäämisen. Haluamme jatkaa Autolevin menestystarinaa!

Missio

Autolevi haluaa nostaa ajoneuvojen hyödyntämisastetta sekä luoda tunnetun markkinapaikan, jossa asiakkaamme voivat säästää ja ansaita rahaa ajoneuvon omistamisella.

Visio

Autolevin visio on olla tunnetuin autonvuokrauksen markkinapaikka, jonka omistuksessa ei ole yhtään ajoneuvoa. Tehtävämme on ylläpitää asemaamme turvallisena ja tunnustettuna toimijana, ja työskentelemme visiomme ylläpitämisen kanssa päivittäin.

Tulevaisuuden maailmassamme liikkuminen on tehty helpoksi ja ympäristöä ajatellen.

Liity mukaan!

 

×